Πώς να κόψετε το σώμα σας με πράσινο τσάι

Η έρευνα αποκαλύπτει ότι πάνω από 1,5 δισεκατομμύριο άνθρωποι σε όλο τον κόσμο θα είναι στην κατηγορία των υπέρβαρων. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας επιβεβαιώνει ότι το κόστος υγείας μόνο στις ΗΠΑ θα αυξηθεί τελικά στα 117 δισεκατομμύρια. Πρόκειται για πολλές δαπάνες για την υγεία λόγω της κρίσης της παχυσαρκίας. Ωστόσο, μπορείτε να το αντιμετωπίσετε χάνοντας βάρος μέσω φυσικών βοτάνων όπως το πράσινο Herbalife τσαι.

Επιδράσεις του πράσινου τσαγιού στην απώλεια βάρους

• Το εκχύλισμα πράσινου τσαγιού ενεργοποιεί το μεταβολισμό του σώματός σας. Ομοίως, σας βοηθά να ενισχύσετε την ενέργεια. Μπορείτε να ασκηθείτε καλά και να χάσετε βάρος με αυξημένα επίπεδα ενέργειας.

• Το τσάι αναστέλλει τις επιδράσεις της κατεχόλης-Ο-μεθυλοτρανσφεράσης. Είναι ένα ένζυμο που σταματά τις χημικές ουσίες του εγκεφάλου για τη ρύθμιση της όρεξης. Το τσάι σας βοηθά να χάσετε βάρος επειδή ελέγχει την όρεξή σας.

• Αποτελείται από πολυφαινόλες κατεχίνης που συμβάλλουν στην εντατικοποίηση του επιπέδου της θερμογένεσης. Αυτό σας βοηθά να κάψετε θερμίδες από το σώμα σας.

• Η κατανάλωση υπερβολικής ζάχαρης είναι ο βασικός λόγος για την αύξηση βάρους. Οι επιπτώσεις των ζαχαρούχων τροφών οδηγούν το σώμα σας να παράγει λιπώδη κύτταρα. Οι κατεχίνες τσαγιού από βότανα αναστέλλουν την κίνηση της γλυκόζης σε αυτά τα λιποκύτταρα. Ως αποτέλεσμα, το πράσινο τσάι σας βοηθά να καταπολεμήσετε την παχυσαρκία.

Πόσο πράσινο τσάι πρέπει να καταναλώνεται ανά ημέρα;

Οι απόψεις των επαγγελματιών υγείας ποικίλλουν όσον αφορά την πρόσληψη πράσινου τσαγιού. Κατά μέσο όρο, μπορείτε να πίνετε πέντε φλιτζάνια πράσινο τσάι την ημέρα. Για να εξασφαλίσετε τη φρεσκάδα του, μπορείτε να αγοράσετε χύμα τσάι από τσαγιέρα.

Είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη τη φρεσκάδα του γιατί το φρέσκο τσάι από βότανα διαφέρει πολύ από το συσκευασμένο φρέσκο τσάι. Πρώτα απ ‘όλα, διατηρεί επιπλέον αντιοξειδωτικές ιδιότητες σε σύγκριση με αυτό σε μορφή φακελάκι τσαγιού. Δεύτερον, μπορείτε να παρασκευάσετε το τσάι από βότανα ανάλογα με τη γεύση εάν το έχετε αγοράσει χύμα.

Ξεκινήστε τη μέρα σας με ένα φλιτζάνι τσάι αντί για καφέ. Αυτό συμβαίνει γιατί θα σας δώσει το ίδιο εφέ «ξυπνήματος» όπως σας δίνει ο καφές. Δεδομένου ότι αυτό το τσάι περιέχει καφεΐνη, θα σας κάνει να νιώθετε δραστήριοι και σε εγρήγορση όλη την ημέρα.

Προειδοποίηση

Το Herbaltea έχει ορισμένα στοιχεία που μπορεί να μην είναι κατάλληλα για την υγεία σας. Για παράδειγμα, η κατανάλωση πολλών τσαγιού από βότανα μπορεί να βλάψει την υγεία σας εάν υποφέρετε από καρδιαγγειακή νόσο ή αρτηριακή πίεση. Επομένως, συμβουλευτείτε πάντα έναν γιατρό πριν καταναλώσετε εκχύλισμα πράσινου δέντρου.

Επιπλέον, το πράσινο τσάι δεν θα ωφελήσει την απώλεια βάρους εάν το πίνετε με γάλα ή ζάχαρη. Πιείτε το λοιπόν χωρίς να προσθέσετε τίποτα επιπλέον σε αυτό. Θα δείτε μεγάλη διαφορά στο βάρος σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *